Детски рожденни дни

Детския рожден ден-това е радостно събитие във всяко семейство,което се помни дълго и доставя неописуема радост на малчуганите.

Ако вашето дете обича конете и искате да му подарите един незабравим празник изпълнен с емоции,забавления ,спортни игри ,езда и още куп емоции сред природата и зеленината на Родопите,значи сте на правилното място.

Какво можем да ви предложим:

-рожден ден под открито небе. В близост до нас има множество полянки и беседки ,където може да се организира събитието ,при подходящи метеорологични условия.Ако все пак времето не е с нас,разполагаме с ресторант и лоби бар за настаняване на около 50 човека , а лятната ни градина е в близост.

-освен невероятните гледки  ,зеленината и простора,ние ще аранжираме така мястото ,че да пасне идеално на вашите представи. Към картинката ще прибавим и нашите приятели -кончетата от ранчото,ще украсим нашата каручка по традиционен родопски начин, може и да подготвим леки спортни съревнования в стил Хайдушки игри.Така към хубавите спомени ще може да добавите и много,много снимки.

 

-нашият екип ще приготви храна и напитки ,съобразени изцяло с вашите желания.

За организирането на детски рожденни дни се изисква предварителна резервация !!!